Gemeenten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Snel, flexibel en voordelig bouwkostenadvies

Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat snel te schakelen. U kunt bij ons uw vraag stellen en wij kunnen hier over het algemeen op heel korte termijn op antwoorden. In tegenstelling tot de grotere ingenieursbureau's hoeft u bij ons niet ook een projectmanager en aanverwante mensen in te huren. Dat scheelt in snelheid en kosten! Ook voorkomt het het ontstaan van 'ruis', immers over hoe meer schijven een bericht gaat hoe groter de kans dat het antwoord niet klopt met de vraag.

Bouwkostenramingen

Door middel van onze kostenramingen en begrotingen krijgt u in de beginfase al een duidelijk beeld van de projectkosten. Op deze manier kunnen mogelijke kostenoverschrijdingen tijdig worden gesignaleerd en indien nodig bijgestuurd worden.

Naarmate het proces vordert worden de mogelijkheden om kosten en kwaliteit te beïnvloeden minder. Daarom is het van groot belang de bouwkostendeskundige in een zo vroeg mogelijk stadium in te schakelen.

Aanbestedingsbegeleiding

Het is vanzelfsprekend dat wij u tijdens het gehele kostenproces kunnen begeleiden, zodat er een ontwerptraject ontstaat welke binnen uw budget blijft. Daarnaast kunt u ons ook betrekken bij het selecteren en contracteren van ontwerpende en uitvoerende partijen.

Tussen de bouwfases door kunnen wij u tijdig inzicht geven in welke bouwmethodiek of welke (materiaal)keuzes het meest efficiënt en economisch is om toe te passen.

disclaimer     sitemap     contact ©2011-2015 Leliman Communicatie